Thumbnail

GENERELL INFO OM VÅRE KURS


 

Kurs

Wolters Kluwer holder med jevne mellomrom kurs i våre programmer. Kurs blir holdt fordi du, som vår kunde, skal få muligheten til å lære deg å bruke programmet på en effektiv og sikker måte. Ved å vise deg de mulighetene og ressursbesparelsene som ligger i programmet, vil du automatisk bruke programmet mer effektivt og sikkert.

Hvem passer kursene våre for?
Våre kurs er egnet for deg som er helt ny bruker, for deg som ikke har fått satt deg skikkelig inn i programmet eller for deg som har en del erfaring med bruken av programmet. 

Økt kurstilbud online
I løpet av 2020 vil vår kursplan inneholde digitale kurs. Dette er webkurs på bestemte tidspunkter med mulighet for dialog med kursholder.

Autorisasjon
Alle våre kurs teller til faglig oppdatering for revisorer og regnskapsførere. Se mer informasjon under hvert enkelt kurs på vår kursoversikt.

Kursdokumentasjon
Kursdokumentasjon blir tilsendt pr. e-post i pdf-format i god tid før kurset avholdes. Deltakeren må selv skrive ut dette.

Kursbevis
Ved gjennomført kurs vil alle motta et kursbevis.

Hvordan melde deg på?
Er du interessert i kurs? Gå til kursoversikten for å lese om våre kurs og for å melde deg på.

Avbestilling
Ved skriftlig avbestilling 4-2 uker før kursstart faktureres 50% av kursavgiften. Ved senere avbestilling faktureres hele kursavgiften. Wolters Kluwer tar forbehold om å avlyse kurs dersom det blir for få deltakere.

Meld deg på våre kurs

Klikk deg videre på knappen ¨Les mer¨ for å melde deg på våre kurs.

Les mer