Capego Teamwork Standard: Del dokument med klient

Når en regnskapsfører/ revisor ønsker å dele dokumenter med en klient må klienten være opprettet i Teamwork Standard og klienten må ha en eller flere kontaktpersoner invitert til å lese dokumenter (se artikkelen "Opprett ny klient" i menyen over).

1.  Gå til Dokumenter - fanen og deretter Mapper.

2.  Marker en eller flere filer.

3. Legg til den eller de du ønsker å dele dokumentet med ved å klikke på Inviter medlemmer.

Capego

4.    Klikk Del.  Kontaktpersonen vil da få melding om at regnskapsføreren har delt dokumentet.

Capego Teamwork

Som utgangspunkt deler du dokumentet med alle klientens brukere. Det er imidlertid mulig å fjerne brukere som ikke skal ha tilgang til å se dette dokumentet ved å klikke på X ved navnet.

OBS. Du kan dele mapper på samme måte.