Bluewhale - Installasjonsveiledning

Når du har blitt registrert som bruker i Bluewhale, vil du motta en epost med lenke for å opprette et passord.

• Installer et Bluewhale plugin, hvis dette ikke allerede er installert av din IT Administrator. Du kan sjekke om fanen ”Tillegg” er synlig i Outlook, og om det er et Bluewhale ikon herunder.

Bluewhale2

Hvis ikke fanen og ikonet finnes, så må Outlook plugin installeres. Det kan lastes ned her:

• Last ned msi-filen, og kjør den ved å klikke neste og aksepter gjennom installasjonsprogrammet.

Når det er installert, så må følgende endres i Bluewhale-fanen øverst i Outlook:

1. Legg inn adressen til Bluewhale serveren: https://wolterskluwer.bluewhale.dk
  2. Login: Den e-postadressen du har fått Bluewhale passordet tilsendt på.
  3. Password: Det passordet, som du allerede har opprettet jfr. over.

Bluewhale3

Klikk på knappen "Test login" og verifiser at det virker.

Når innloggingen er verifisert, er du klar til å sende sikker epost med Bluewhale.

Klikk på ”Ny mail” og skriv tekst og legg eventuelt ved filer. Velg deretter ”Bluewhale”-fanen og klikk ”Send med Bluewhale”.