Byrå - Hvordan få digital signering i programmet

Vårt samarbeid med Penneo har opphørt fordi Wolters Kluwer har utviklet en egen signaturløsning Capego SmartSign.

SmartSign kommer ikke å integreres i Byrå, da dette er en produkt som kommer å utfases i de nærmeste årene.

SmartSign er integrert i Capego Årsoppgjør.

Nedenstående gjelder dersom du allerede har avtale med Penneo om digital signering

Din brukerkonto i Penneo må kobles til Byråbrukeren din.

I Byrå går du til Meny - Brukere og velger din egen bruker. På fanen Grunndata finner du en knapp Rediger profilinformasjon. Der limer du inn klientnøkkel og passord. Disse henter du fra din bruker på penneo.com under Min profil og fanen API integrasjon.

https://app.penneo.com/login?redirect=https://app.penneo.com/user/profile#/details