Revisjon - Forberedelse

Innlogging
Når du starter Revisjon møter du følgende dialog:

Innlogging

Brukernavn
Brukernavnet benyttes som din signatur når du jobber i programmet. F.eks. dine initialer.

Det opprettes en profil for hvert brukernavn, og programmet husker innstillinger mv. som er satt for denne brukeren. Dette gjelder også egendefinerte maler, som kun vil være tilgjengelige på den brukeren som opprettet malen. Programmet husker også de siste brukte filene.

Ny kunde - Guide for valg av maler
Ved opprettelse av ny klient får du opp dialogen "Guide for valg av maler".

Her velges de aktuelle innstillingene for klienten, herunder dokumentasjonsmetode og handlingsbank.

Guide for valg av maler