Revisjon - Rapporter

Opprette egen rapport
Nede til venstre i programmet finnes to knapper for å opprette dokument og rapporter.

Dokument og rapporter

Når du klikker  på "Opprett dokument" eller "Opprett egen rapport" får du opp en dialog for å tilpasse rapporten etter eget behov. Rapportene gir en god oversikt på de mest vesentlige punktene i revisjonen og kan samle disse på et sted.

Velg dokument

Egen rapport

Du kan også opprette egne rapportmaler.

Når dokument og rapporter er opprettet, finner og administrere du disse via Dokumentlisten (oversikt over eksterne dokumenter). Dette finnes via menyen eller ved å klikke F7.