Capego Årsoppgjør - Overføring til skattetema

I skattemeldingen finner du Overføringer til skattetema under "Disponering"

Arbeidsgang

• Klikk på blyantsymbolet  - for å se hva som overføres fra denne beregningen til temaer i næringsspesifikasjonen

image-20240429142855-1

• Klikk "Vis alle overføringer".

image-20240429143136-2

Overføringer til skattetema

• Oversikten viser overføringer fra beregningen til skattetemaene.
  • Hake/blå farge - Automatikk er på
  • Hvis det i særskilte tilfelle ikke er ønskelig med overføring, kan markering for aktuell overføring fjernes. Verdiene kommer da direkte fra saldobalansen til aktuelle poster.
  • Hvis summen av kontoene legger seg på feil sted i skattetemaene etter overføring fra Årsavslutning, må dette justeres i kontostyring.

Differanser kan oppstå om man f.eks. overstyrer felter og ikke bruker automatikken i programmet. Korrigeringer av differanser må noen ganger gjøres på flere steder.

image-20240429143726-3