Dokument - Hvordan få digital signering i programmet

Vårt samarbeid med Penneo har opphørt fordi Wolters Kluwer har utviklet en egen signaturløsning Capego SmartSign. SmartSign er foreløpig ikke integrert i vårt Dokumentprogram. Nedenstående gjelder dersom du allerede har avtale med Penneo om digital signering.

For at Dokument skal kunne kommunisere med Penneo digital signatur, må det legges inn en klientnøkkel og et passord i Dokument. Dette gjøres på følgende måte:

1. Gå inn på penneo.com og logg inn med ditt brukernavn og passord eller Bank-ID.

Dokument

2. Velg så Konfigurer og Profil. Gå deretter videre til API Integrasjon/ API Keys.

Dokument

Her vil du finne klientnøkkelen og passordet. Kopier. Disse verdiene legges inn i Dokument - programmet.

3. Gå inn i Dokument og velg Meny – Innstillinger – Innstillinger  – og velg fanen Integrasjoner.

Dokument

Lim deretter inn klientnøkkel og passord hentet fra Penneo og klikk «OK» - Ferdig!