Om support

Vår ambisjon er at du skal kjenne deg trygg og fornøyd når du benytter våre programmer og tjenester, slik at hverdagen din blir enklere. Som programvarekunde har du derfor tilgang til vår kostnadsfrie support. Vi hjelper deg både med det tekniske og med hvordan du bruker dine programmer effektivt. Her er tre enkle trinn å følge om du kjører fast:

1. Bruk programmets hjelpefunksjon

I programmene finnes flere måter å få hjelp. Klikk på hjelpemenyen eller klikk på link til Support lengst oppe til høyre. I de fleste programmer kan du også bruke F1-tasten for å få informasjon om den siden i programmet du befinner deg på.

2. Søk på vår supportside support.wolterskluwer.no

Supportsiden er alltid åpen og er en bra plass å gå til hvis hjelpefunksjonene i programmet ikke har svarene. Her finner du supportlinker til alle programmer, der du kan søke i manualer, se ofte stilte spørsmål med påfølgende svar og få informasjon om versjoner.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår supportside. Ta kontakt om det er noe du savner!

I Capego kan du klikke på " ? " for en snarvei til manualer og videoer på vår supportside.

3. Send spørsmål til Support på e-post eller kontakt oss på telefon

Dersom du fortsatt ikke finner svar på ditt spørsmål, er du velkommen å kontakte Support.

For å få et raskt og bra faglig svar, ønsker vi at du dokumenterer din sak i en e-post med bilder, eventuelt legger ved en fil og gir en kort beskrivelse av problemet.