Om våre kurs

Wolters Kluwer holder med jevne mellomrom kurs i våre programmer. Kurs blir holdt fordi du, som vår kunde, skal få muligheten til å lære deg å bruke programmet på en effektiv og sikker måte. Ved å vise deg de mulighetene og ressursbesparelsene som ligger i programmet, vil du kunne bruke programmet enda mer effektivt og sikkert.

Hvem passer kursene våre for?

• Våre kurs er egnet for deg som er helt ny bruker, for deg som ikke har fått satt deg skikkelig inn i programmet eller for deg som har en del erfaring med bruken av programmet.

Kurstilbud online

• Vår kursplan inneholder digitale kurs. Dette er webkurs på bestemte tidspunkter med mulighet for dialog med kursholder.

Autorisasjon

• Alle våre kurs teller til faglig oppdatering for revisorer og regnskapsførere. Se mer informasjon under hvert enkelt kurs på vår kursoversikt.

Kursdokumentasjon

• Ev. kursdokumentasjon blir tilsendt per e-post i pdf-format i god tid før kurset avholdes. Deltakeren må selv skrive ut dette.

Kursbevis

• Ved gjennomført kurs vil alle motta et kursbevis.

Hvordan melde deg på?

• Er du interessert i kurs? Gå til kursoversikten for å lese om våre kurs og for å melde deg på.

Avbestilling

• Ved skriftlig avbestilling 2-4 uker før kursstart faktureres 50% av kursavgiften. Ved senere avbestilling faktureres hele kursavgiften. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs dersom det blir for få deltakere.

Bedriftsinterne kurs

Våre kursholdere har lang erfaring med å tilpasse skreddersydde kurs.

Ønsker du en tilpasset kurs for din bedrift? Kontakt vår Salgsavdeling.