finsit - Aktivering av integrasjon med Tripletex

1. Når du oppretter integrasjon mot Tripletex, må du først aktivere API 2.0 modulen via Selskap -> Vår Kundeside i Tripletex, samt godkjenne avtalen. Dette er kostnadsfritt.

2. Deretter vil du få den nye fanen «API-tilgang» i brukerdetaljene på ansatte/kontakter dersom du har rollen "brukeradministrator". Der opprettes en brukernøkkel til API-et for applikasjonen som skal integreres ved å klikke på «Ny nøkkel» og velg brukernøkkelen WolterKluwer_finsit .

tripletex

3. Logg inn i finsit og velg “Nytt kundeselskap”. Velg “Import fra Tripletex" og legg inn brukernøkkelen opprettet i Tripletex.

Tripletex

4. Integrasjonen er nå opprettet og du kan nyte lettforståelige grafiske rapporter basert på kvalitetssikrede tall.