finsit - Mine selskaper

Når du som regnskapsfører logger deg inn, kommer du til  “Mine selskaper”, med oversikt over alle selskapene som du har tilgang til.

• Klikk på selskapsnavnet eller huset for å komme til kundekortet med innstillingene for selskapet.
  • Blå sirkulasjonspiler - hurtigvalg for å importere nye regnskapsdata.
  • Gule søyler - hurtigvalg for å gå til presentasjonssiden.
  • Listevisning av kunder - sortert etter selskapsnavn, organisasjonsnummer og lisenstype.
  • Lupe - raskt kundesøk.
  • Plusstegn - opprett nytt kundeselskap. Import av data i ulike formater.

Mine selskaper