finsit - Resultatregnskap

Her finnes et fullstendig resultatregnskap basert på kontoplanen som er aktiv i selskapet.

resultat1

Rapporten redigeres ved å velge "innstillinger" i menyen på høyre side. Man kan velge:

Rediger rapport - kun for konsulenter
Sammenlign periode – periode/er som skal sammenlignes med nåværende periode
Legg til dimensjoner – prosjekter, avdelinger eller kostnadsbærer som skal vises på rapporten
Visningsinnstillinger - desimaler, kontonivå, sammendragsrader, kreditt positiv/negativ, utskriftsalternativer
Valgfrie rader - mulighet til å vise / skjule bestemte linjer
Valgbare kolonner - mulighet til å vise / skjule bestemte kolonner

resultat2

Rediger resultatregnskapet
Konsulenter og byråadministratorer, samt kundebrukere med rollen «Administrator» har mulighet til å redigere resultatregnskapet. Dersom endringene lagres, er det da standardmodus for hvordan rapporten ser ut for brukere hos kunden.

I rapporteditor er det mulig å legge til/slette rader/kolonner og endre rekkefølgen på disse. På den måten kan man for eksempel legge til en budsjettkolonne eller en avvikskolonne, hvis man vil ha dette med i resultatregnskapet. Funksjoner og arbeidsmetoder er de samme som i Egendefinerte rapporter.

Under Visningsalternativer angir man hvilket detaljnivå man ønsker at rapporten skal vises på. Med / uten desimaler, med / uten kontoer og oppsummeringslinjer. Man velger også utskriftsinnstillinger som kan vise logo og merkenavn.