finsit - Dokumentarkiv

Dokumentarkiv

Dokumentarkivet er et arkiv i skyen hvor både konsulenter og selskapet som har tjenesten kan lagre dokumenter og filer. Selskapet kan bruke arkivet delvis for å gi dokumentasjon til sin konsulent, men også for å lagre egne dokumenter. Dokumentarkivet oppfyller alle krav til personvern.

dokument1

Man kan enkelt opprette sin egen mappestruktur. Dersom man bruker en standardstruktur hos byrå, kan denne strukturen enkelt aktiveres på selskapene som ønsker denne med knappen "Aktiver standardmapper". Man kan også importere og eksportere standardmapper i programmet.

Hvis man ikke har en standardstruktur, men ønsker å opprette dette, kan man opprette ønsket struktur hos et av selskapene, så kan den være tilgjengelig for alle selskapene dine.

dokument2

Ved å velge en mappe eller fil og klikke på «Rettigheter» i høyre meny, er det mulig å kontrollere hvilke brukere som skal ha hvilke tillatelser til hver mappe.

dokument3

Ved å velge "send e-postvarsling" under menyen på høyre side, sender man informasjon om at det er et nytt dokument i arkivet. Konsulenten kan velge hvem som skal få e-postvarsel ved å markere personen i lista. Denne viser alle personer som er koblet mot kunden.

Man kan også tilpasse varslingsteksten ved å velge "tilpass varslingstekst".

dokument4