finsit - Trend og aktiviteter

Trend og aktiviteter

Under «Virksomhet» på menyen på venstre side i programmet finner man to alternativer: «Trend» og «aktiviteter».

Under «Trend» kan man se Business trend, som viser sammenligning av inneværende års tall mot fjorårets tall. Man kan også sammenligne nåværende tall mot årets eller fjorårets budsjett som er opprettet i finsit.

Den blå boksen over inneholder en automatisk generert beskrivelse av den økonomiske utviklingen, med forklaring på hva tallene betyr. Man kan også klikke seg direkte til «Aktiviteter» hvor man får oversikt over registrerte bilag og hvordan disse er registrert.

Alle de fargede boksene over er klikkbare. Om man velger en dato og klikker på stolpen dagen gjelder, får man oversikt over alle registrerte bilag denne dagen.

Inntektene vises i svart, kostnadene i oransje, finansposter i grønt, skatt i grått og resultatet i lysegrønt.

Man kan også se hvordan bilaget ble bokført i regnskapssystemet, ved å velge lenken under «BILAG».

Her får man oversikt over konteringen i et nytt nettleservindu:

I menyen på høyre side kan man definere hvilke kostnadsbærere som skal vises på siden. Under "Alle dimensjoner" kan man velge prosjekter, ansatte som oversikten skal gjelde, eller spesifisere månedlig eller ukentlig oversikt i «aktiviteter».