finsit - Integrasjon med PowerOffice GO

1. Åpne meny og velg «Innstillinger» og velg «Utvidelser» under kategorien firmainnstillinger.

2. Trykk «Legg til utvidelse». Velg “finsit fra Wolters Kluwer” utvidelse fra nedtrekksmenyen. Det genereres en klientnøkkel som skal legges inn i finsit.

pogo

3. Logg deg inn i finsit, velg “Nytt kundeselskap” og deretter vil det være mulig å velge “Import fra PowerOffice GO"

pogo

4. Legg inn klientnøkkel opprettet i PowerOffice Go

5. Trykk på neste og nyt lettforståelige grafiske rapporter basert på kvalitetssikrede tall!