finsit - Likviditetsrapport NO

Finsit har fem-ukers likviditetsrapport.

Den finner man under : Klassiske rapporter > likviditetsraport.

Likviditetsrapporten henter oppdaterte ukentlige tall automatisk og er alltid basert på den aktuelle uken og fire uker fremover.

Likviditetsrapporten er delt inn i fire seksjoner:

1. Tilgjengelige midler denne uken: Betalingskapasiteten er basert på bokførte verdier på kontiene 1900-1999 (Kontanter, bank, etc.) inkludert eventuelle kassakredittfasiliteter som er bokført på konto 2330-2339.

2. Sammendrag: Oppsummerer innkommende og utgående betalinger og viser betalingskapasiteten i begynnelsen av hver uke og på slutten av uken.

3. Spesifikasjon - innkommende betalinger: Spesifiserer hva som skal betales inn til selskapet.

4. Spesifikasjon - utgående betalinger: Spesifiserer hva som skal betales ut av selskapet.

likviditetsrapport1

Dersom man bruker en av våre integrasjoner, blir informasjonen automatisk hentet fra kunde- og leverandørreskontroen. Kun åpne poster i hovedboken blir hentet. Likviditetsrapporten forutsetter at kunde- og leverandørfakturaer blir betalt på forfallsdato og fylles derfor ut i samme ukentlige kolonne som forfallsdato på fakturaene.

Dersom en kunde- eller leverandørfaktura er forfalt, vil betalingen havne i likviditetsrapporten i løpet av inneværende uke. Ved å klikke på de blå lenkene for Kundefordringer og Leverandører, vises en spesifikasjon av gjeldende fordringer / forpliktelser.

Det er også mulig å legge inn fremtidige betalinger eller endringer manuelt. Tallene for hele likviditetsrapporten oppdateres umiddelbart når man klikker på "Lagre og oppdater" -knappen.