finsit - Navigering

Man navigerer mellom de ulike delene av finsit via menyen i venstre siden. Man kan utvide menyen ved å klikke på de tre stolpene i øvre venstre hjørne for å se navnet til hvert menyalternativ.

navigering

Man kan også endre periode som skal vises i hovedmenyen ved å velge riktig måned øverst på høyre siden.

Ved å klikke på "i" ikonen på høyre hjørnet, finner man informasjon om rapportene - hvordan de ble beregnet, hva kan de brukes til osv.

navigering2