finsit - Konsulenter

Konsulenter

Denne siden er kun tilgjengelig for den som har rollen som administrator. Det er to ulike roller å velge mellom for brukere av byrået, byråadministrator eller konsulent.

• Byråadministratoren kan se alle byråets selskaper og brukere, både kundebrukere og konsulenter. Vedkommende kan også endre passord for andre og opprette nye brukere for byrået og selskapene.

• Konsulenten kan bare se sine egne selskaper og administrere disse og dets brukere.

Koble konsulent til selskaper

Man legger til nye konsulenter til kunden ved å klikke på plusstegnet under "Konsulenter" i hovedmenyen. Velg «Koble til» og søk etter konsulenten fra listen.