finsit - Språkinnstillinger

Innstillinger for bruker

• Brukeren kan selv bestemme hvilket språk man ønsker å benytte på profilen.
  • Innstillingen gjøres av brukeren under "Mine innstillinger".
  • Valget betyr at alle menyene er på det valgte språket.

Innstillinger for selskapet

• Rapporter kan presenteres på et annet språk enn norsk. Innstilling av språk gjøres på selskapsnivå.
  • Finsit støtter Norsk Standard 4102 kontoplan på engelsk, finsk, dansk og norsk.
  • Innstillingen av språk for rapporter gjøres gjennom bruk av en utenlandsk kontoplan.
  • Valget betyr at dine rader i balanse- og resultatregning er på det valgte språket.

Innstillinger for bruker