finsit - Søk i regnskapet

Ved å bruke menyvalget "Søk i regnskapet" kan du søke etter bilag, kontoer eller transaksjoner.

Skriv inn et nøkkelord, for eks. en bilagstekst eller et beløp, og klikk på "Søk", og bilagene og transaksjonene som inneholder nøkkelordet vil vises. Basert på trefflisten kan du gå ned til verifisering eller kontoutskrifter ved å klikke på den blå teksten.

I funksjonen "Avansert søk" kan du filtrere søket etter en bestemt datoperiode og/eller kontoer, transaksjoner, bilag.

søk