finsit - Oversikt og Selskap

Virksomhet gir deg en oversikt over den økonomiske statusen for selskapet på et bestemt tidspunkt. Du kan justere hvilken periode du vil se i øvre høyre hjørne av periodevelgeren. Den første grafen viser overskudd/ underskudd og inntekter.

Rett under grafen er det fire bokser som styrer hva som skal sees i grafen, avhengig av hva som er uthevet. Det er alltid fortjeneste (tap) og akkumulert fortjeneste / tap som styres. Du kan enkelt klikke på Inntekter og akkumulert inntekt for å se det i grafen også.

oversikt1

Selskapet - eiendeler, forpliktelser og egenkapital

Diagrammer på denne siden viser øyeblikksbilder av størrelsen på selskapets eiendeler og hvordan disse eiendelene er finansiert, med andre ord en visualisering av balansen.

oversikt2