Spørretimer 2024 Capego Årsoppgjør

Vi inviterte til ukentlig spørretime om ny temabasert skattemelding med våre fagspesialister via Teams i vårsesongen t.o.m. juni måned. Vi informerte om nyheter i programmet og svarte på aktuelle spørsmål som kom inn til vår support. Spørretimene ble tatt opp på video, som er delt opp i kapitler etter de ulike temaene som ble behandlet. Programmet blir utviklet fortløpende, slik at det anbefales å klikke seg inn på de nyeste innspillingene for oppdatert informasjon.

Klikk her for å svare på kort undersøkelse: Din mening er viktig for oss!