Capego Årsoppgjør - Selskap med deltakerfastsetting

Selskapsmelding og deltakermelding for selskap med deltakerfastsetting - ANS, IS, KS, DA, Partrederi, USDF, Nokus

Skattemelding for personlig deltaker

Innsending til Skatteetaten kan foreløpig ikke foretas for selskap med deltakerfastsetting, men deltakere som er privatpersoner eller aksjeselskap, kan sende inn sine deltakeropplysninger i sin skattemelding

Merk:

Vi støtter foreløpig ikke skattemelding for Nokus.

Selskapsmelding for selskap med deltakerfastsetting som vi støtter i Capego Årsoppgjør:

• ANS Ansvarlige selskap
  • IS Indre selskap
  • KS Kommandittselskap
  • DA Selskap med delt ansvar
  • Partrederi
  • USDF Utenlandsk selskap med deltakerfastsetting

Skatteetaten gir utsatt frist for innsending til noen grupper av skattepliktige. Les i manual om Ferdigstillelse/Innsending.

Arbeidsgang for deltakere

Upersonlig deltaker

1. Klikk på plusstegnet ved NÆRINGSSPESIFIKASJON.

2. Velg andre forhold og 3. Formue og inntekt i selskap med deltakerfastsetting (SDF).

image-20240409102922-1

• Klikk på plusstegnet og Legg til linje:

image-20240409103122-2

• Legg inn informasjonen fra deltakeroppgaven utarbeidet av selskapet som opplysningene gjelder:

image-20240409103524-3

Personlig deltaker

1. Klikk på plusstegnet ved SKATTEMELDING.

2. Velg andre forhold og 3. Formue og inntekt i selskap med deltakerfastsetting (SDF).

image-20240409104318-1

• Legg inn informasjonen fra deltakeroppgaven utarbeidet av selskapet som opplysningene gjelder.

image-20240409105141-2