Capego Årsoppgjør - Slette en klient

Slik sletter du en klient i klientlisten

Merk:

• Alle oppdrag må være slettet før man får lov til å slette klienten. Se manual: Oppdragsinstillinger. Vi har lagt til denne betingelsen for å være sikker på at brukeren ikke sletter en klient som inneholder oppdrag.
  • Du må være systemadministrator for å kunne slette klienten.

Arbeidsgang:

• Gå inn på klientkortet til selskapet du ønsker å slette.
  • Trykk på Innstillings-knappen (Tannhjulet) som vist nedenfor (1) og gjør klienten inaktiv (2) ved å klikke PÅ.  Nå er klienten AV som betyr at den er inaktiv.

image-20220815133200-2

• Slette-knappen blir nå tilgjengelig på klientkortet og ser slik ut:  image-20220815133824-6
  • Husk å slette alle oppdrag for hvert regnskapsår, før du sletter klienten.
  • Du sletter alle oppdrag for et regnskapsår ved å klikke på ikonet som er markert nedenfor.

image-20220815134127-7

• Når alle oppdrag er slettet, klikker du på Slette-knappen for å slette klienten fra Capego Årsoppgjør.