Capego Årsoppgjør - Oppgradering til Capego Årsoppgjør

Programmene Årsavslutning og Skatt ble høsten 2022 oppgradert til Capego Årsoppgjør.

Her får du en beskrivelse av hvordan du som kunde tar i bruk oppgraderingen.

Informasjon til eksisterende kunder

1. I juni og september holdt vi webinarer om oppgraderingen. Opptak av webinaret finner du her.
  2. I oktober og november fikk brukerne av programmene Årsavslutning og/eller Skatt en e-post med informasjon om oppgraderingen og veien videre. Se gjengivelse nedenfor.
  3. Oppgradering og tilgang til Capego Årsoppgjør. Oppgraderingen har skjedd fortløpende fra oktober, slik at vi ikke kan angi nøyaktig når den enkelte bruker får tilgang. Se beskrivelsen nedenfor.

Merk - Det er svært viktig at alle gjør seg kjent med Capego Årsoppgjør ved å

• aktivt bruke vårt «Kom i gang»-kurs. Onboarding-kurset er et On Demand-kurs, der du får tilgang til kurset i 180 dager etter bestillingsdato. I denne perioden kan du se alle videoene når det passer deg og så mange ganger du ønsker. Bruk rabattkoden, som du finner i e-posten (se 2 ovenfor), for gratis tilgang. Klikk her for påmelding.
  • aktivt bruke denne Support-nettsiden med bl.a. "Vanlige spørsmål" og "Manualer".

E-post som informerer om oppgraderingen og veien videre (sendt alle brukere)

image-20221107103332-1

Oppgradering og tilgang til Capego Årsoppgjør

Alle kunder skal ha fått tilsendt to invitasjoner på e-post med følgende innhold:

1. "Velkommen som Systemadministrator i Capego Årsoppgjør" - Bekreftelse til den som er registrert som Systemadministrator hos oss (Superbruker).
  2. "Velkommen til Capego Årsoppgjør" - Bekrefter at selskapet er oppgradert og at dere har tilgang til Capego Årsoppgjør.

1. Velkommen som Systemadministrator i Capego Årsoppgjør

• Du er nå systemadministrator (superbruker)
  • Før du kan begynne å arbeide, må du opprette og verifisere din brukerkonto.
  • Klikk på lenken for å komme til siden hvor du:
    • klikker på "Gjenopprett passord"
    • Legger inn din e-postadresse (e-postadressen du mottok denne e-posten på).
    • Bekrefter informasjonen via en lenke i en verifikasjons e-post.  Lenken er kun gyldig i en time.
    • Endrer passord.

image-20221010171411-2

image-20221010171427-3

Passordet skal ha minst 8 tegn og inneholde store og små bokstaver, tall og symboler.

image-20221010171857-5

image-20221010172023-7

NB!

• Bekreftelse er sendt til e-postadressen til deres kontaktperson i vårt kunderegister. Systemadministratoren oppretter de øvrige brukerne i virksomheten/byrået.
    • Det er mulig å endre systemadministrator (superbruker), dersom det er andre enn den som mottar invitasjonen fra oss som skal være systemadministrator (superbruker). Se manual om "Endre WK-ID".

2. Velkommen til Capego Årsoppgjør

• Selskapet er nå opprettet og har fått unik ID, en såkalt Kontor ID.
    • Du er oppført som systemadministrator (superbruker) med tillatelse til å opprette nye brukere til ditt selskap.
    • Du må gjennomføre de to stegene nedenfor for å komme i gang:
      • 1. Last ned appen og installer Capego Årsoppgjør på din PC. Klikk på markert sted i e-post for å hente Capego Årsoppgjør.
      • 2. Legg inn et passord for brukerkontoen din ved å (a) Starte Capego (b) Klikke på "Gjenopprett passord" under "Fortsett"-knappen og følg instruksjonene.
    • Deretter kan du logge inn i Capego Årsoppgjør og komme i gang med å opprette nye brukere i ditt selskap.
    • NB! Husk å knytte bruker til lisens. Les mer om dette her.

image-20220907152742-1

Kontakt vår support på support@wolterskluwer.no dersom du er Skatt- og/ eller Årsavslutningskunde og ikke har mottatt ovennevnte informasjon fra oss.

Tips: