Capego Årsoppgjør - Endre WK-ID

Endre Signatur/WK-ID; e-post for pålogging til Wolters Kluwers produktsfære

Merk:

• En WK-ID er nødvendig for pålogging til Wolters Kluwers produktsfære. Det kan sammenlignes med å ha en Google-konto eller en Apple-ID. Din WK-ID gir deg mulighet til å logge inn på alle Capego-produkter som du abonnerer på med samme brukernavn og passord.
  • Brukers WK-ID (e-postadresse), må være unik i Oppdragsbehandlingen. Dvs. at samme e-postadresse kan ikke benyttes på flere brukere.
  • For å opprette en WK-ID, se manual om å opprette ny bruker.

Arbeidsgang:

image-20220704112928-6

• Logg inn og velg fanen "Security"

image-20220704113011-7

• Klikk på + tegnet (Ny-knappen) under e-postadresser for å legge til ny WK-ID

image-20220908184259-1

• Legg inn din nye e-postadresse

image-20220704112348-3

• Du kan nå se at status for e-post "test@test.no" er satt til "pending validation" (oransje felt i bildet nedenfor). Det betyr at du som bruker vil motta en e-post til den adressen du nettopp la til. I denne e-posten må du klikke på en lenke for å validere e-postadressen. Du vil også motta en e-post på den gamle e-postadressen med informasjon om at en ny e-postadresse er lagt til.

image-20220704112515-4

• Når ny WK-ID er validert, kan du velge om den nye eller den gamle e-postadressen skal være aktiv.
  • Du kan også velge å slette din gamle WK-ID.