Capego Årsoppgjør - API/Integrasjon med regnskapsprogrammer

API / integrasjonen med regnskapsprogrammer gjør at du kan importere regnskapstall automatisk (inkludert hovedboktransaksjoner) til Capego Årsoppgjør

Importen kan legges til oppdraget Årsavslutning eller oppdraget Periodeavslutning

Vi arbeider kontinuerlig med å skape flere integrasjoner mot de øvrige regnskapssystemene

Merk:

I Capego Årsoppgjør kan du importere saldobalanse manuelt fra SAF-t, SIE- eller CSV-fil

PowerOffice Go

• Der er foreløpig lagt til rette for API / integrasjon mot PowerOffice Go.
  • Arbeidsgang, se nedenfor.

Tripletex

• Arbeidsgang, se nedenfor
  • Betaversjon av API / integrasjon mot Tripeltex er aktivert for å bli testet.
  • Vennligst gi tilbakemelding til vår support dersom integrasjonen ikke fungerer som den skal.
  • Arbeidsgang, se nedenfor. Inkluderer beskrivelse av API-nøkkel.
  • Hvis du opplever at tripletex integrasjonen gir feil IB eller feil tall for 2022, anbefales det å bruke følgende oppskrift:
  • for oppdraget Årsavslutning for  2021, importer saf-t fil fra Tripletex
  • for oppdraget Årsavslutning for 2022, importer saldobalanse fra 2021 i første fane (samme side som import av saf-t fil)
  • deretter importer  saf-t fil fra Tripletex, men husk å fjern huk om å innhente inngående balanse
  • For 2023 anbefales det å først importere saf-t fil (da blir IB korrekt). Deretter kan man slå på Tripletex integrasjonen og hente transaksjoner.

Arbeidsgang Power Office GO

• API'et kobles med brukernøkkel fra Power Office GO på klientkortet ved å klikke på tannhjulet.

image-20221128125516-6

• Her spesifiser du hvilket regnskapssystem integrasjonen gjelder og limer inn brukernøkkelen som hentes fra regnskapsprogrammet.

image-20221128125346-5

image-20221128125539-7

image-20221128125614-8

image-20221128125723-9

• Etter at nøkkelen er lagt inn, ser du dette på Klientkortet:

image-20221128133643-1

• Saldobalansen finner du under Regnskap - fanen:

image-20221128130013-10

Arbeidsgang Tripletex

• Aktiver API 2.0 modulen via Selskap  -> Vår Kundeside
  • Velg deretter > MIN PROFIL og API-tilgang under brukernavnet i menyen på venstre side
  • I nytt vindu velger man NY NØKKEL og "Tilpasset oppsett"
  • Applikasjonsnavn er WoltersKluwerNorge_aarsavslutning (Merk: store/små bokstaver samt _ understrek)
  • Deretter har man tre valg i forhold til integrasjonens tilganger
  • På valg om tilganger, foreslår vi valget «Alle tilganger»
  • I feltet «Gi nøkkelen et navn», legger man inn noe vilkårlig, f.eks. «WK Årsavslutning»

image-20230315111345-1

• Etter at dette er gjort, velg «Opprett nøkkel» nederst på siden.  Da vil nøkkelen bli opprettet.
  • Stå på regnskapsbyråklienten > Klient > Tilganger > Legg til API-nøkkel (velg nøkkelen du opprettet i forrige steg) > velg «alle klienter» (evt. ønsket utvalg) > lagre utvalg

image-20240307174035-1

• Legg til nøkkelen i Capego her:

image-20230315223719-1

• Gå til klienten, velg regnskapssystem og klient:

image-20230315223846-2