Capego Årsoppgjør - Arbeidsgang skattemelding selskap

Arbeidsgang upersonlig skattemelding - selskaper

Rolle og rettighet

Merk:

Arbeidsgang upersonlig skattemelding

Alternativ 1 - for brukere som tidligere har levert skattemelding for eksisterende klienter via vårt gamle produkt Skatt.

Alternativ 2 - for brukere som ikke har levert skattemeldingen for klienter via vårt gamle produkt Skatt og for nye klienter.

Alternativ 3 – for brukere som har nye klienter som ikke har levert skattemelding tidligere.

Generelt:

Vi anbefaler at du allerede nå oppdaterer til riktig rolle/rettighet

For å laste ned preutfylt skattemelding og for å sende inn skattemelding til Altinn/Skatteetaten, må du ha riktig rolle hos Altinn og en elektronisk ID, f.eks. BankID.

Vi anbefaler at du allerede nå oppdaterer til riktig rolle/rettighet om du ikke har en av nedenstående rollene allerede. Disse rollene støttes i den nye løsningen:

• Skatteforhold for privatpersoner (A0282) (ikke for aksjeselskap)
    • Begrenset signeringsrett (SISKD)
    • Regnskapsfører med signeringsrett (A0239)
    • Regnskapsførere uten signeringsrett (A0240)
    • Ansvarlig revisor (A0237)
    • Revisormedarbeider (A0238)
    • Revisorattesterer (A0298)
    • Kontaktperson NUF (KNUF)

Les mer her om roller/rettigheter: Ny Skattemelding for næringsdrivende (lenke til Skatteetatens nettsider).