Capego Årsoppgjør - Beregninger

Avstemming - avstemming av formue

Skatt og disponering

Merk:

• Hvis du prøver å overstyre gjennom å høyreklikke, så kan det bli et "heng".
  • Løsning er å klikke på penn og slette. Deretter registrere på nytt.

image-20240425133237-1

Avstemming av formue

Klikk pluss-tegnet  og hold musepekeren over Avstemming for å velge hva som eventuelt skal avstemmes.

• Avstemming av midlertidige forskjeller
  • Avstemming skattemessig resultat
  • Egenkapitalavstemming
  • Lønns og pensjonskostnader (kontrolloppstillingen) ligger også under Beregninger fordi dette også er en avstemming.

image-20240226113627-3

• Har du allerede opprettet tema for det som skal avstemmes, så finner du det her:

image-20240423082739-1

Skatt og disponering

Klikk pluss-tegnet  og hold musepekeren over Skatt og disponering for å få frem og velge Disponering og Skatteberegning.

image-20240305103659-1

Etter at alternativene er valgt, legger disse seg som egne menypunkt under "Beregninger".

image-20240305105120-2