Capego Årsoppgjør - Del 3: Knytte person mot ENK

Skattemelding person - Knytte privatperson mot ENK

Merk:

• Ved deling av næringsinntekt med ektefelle, knytter du kun ENK til den ektefellen som er hovedutøver. Dvs ikke til begge ektefellene.
  • Ektefeller kobles sammen i Skattemeldingen under Innstillinger (tannhjulet oppe til venstre).

Arbeidsgang:

• Når du har opprettet Privatperson og en eller flere ENK, kan du knytte Privatperson mot riktig Enkeltpersonforetak.
  • Åpne klienten (i dette tilfellet "Ultrafiolett Blanding") og klikk på Skattemelding:

Capego ENK

• Klikk "Legg til næring"

image-20230120153843-3

• Stå i søkefeltet og søk etter ENK'et og klikk på ønsket klient og velg "Lagre".

image-20230120153942-4

• ENK er nå koblet mot personlig skattemelding.
  • Har du flere ENK, kan du koble til disse ved å foreta nye søk.

image-20230120154237-6