Capego Årsoppgjør - Fordeling av inntekt og gjeld/formue, kommuner

Fordeling av inntekt og gjeld/formue mellom to eller flere kommuner

Fordel inntekt og gjeld/formue mellom to eller flere kommuner

• Klikk +tegn på Næringsspesifikasjon
  • Velg Grunnlag og deretter Bergning av næringsinntekt. Se bilde ovenfor.
  • Klikk pil for å få frem fordelingsfeltet, velg kommune og høyreklikke for å åpne feltet. Legg inn fordelt beløp.

image-20230628224906-1

• Gjeld og formue

image-20230628224954-2

• Når kommunen legges inn, er det bare kommunenummeret og ikke navnet som fremkommer.
    • Dette er en bug i programmet som vil bli rettet. Innsending til Altinn/Skatteetaten fungerer bra.

image-20230628225057-3