Capego Årsoppgjør - Fordel næringsinntekt mellom ektefeller

Fordel næringsinntekt mellom ektefeller i næringsspesifikasjonen

Fordel næringsinntekt mellom ektefeller i næringsspesifikasjon

• Ved deling av næringsinntekt med ektefelle, knytter du kun ENK til den ektefellen som er innehaver/hovedutøver. Dvs ikke til begge ektefellene.
  • Ektefeller kobles sammen i skattemeldingen under Innstillinger (tannhjulet oppe til venstre).
  • Deretter fordeles næringsinntekt mellom ektefeller i grunnlag for næringsspesifikasjonen.
  • Grunnlagsinnstilling - Fordel næringsinntekt mellom ektefeller i næringsspesifikasjon.
  • Registrer fordeling i % på hovedutøver som er koblet mot ENK.ID 1 - Identifikasjon av næring.