Capego Årsoppgjør - Årsrapport; Utbytte på egen linje

Velg hvor du vil legge til en linje i årsrapporten - f.eks. utbytte

Velg mellom ulike linjetyper og format

Merk:

Arbeidsgang

Nedenfor beskrives hvordan man flytter utbytte (linje med postkode) til linjen Annen kortsiktig gjeld:

• Velg Kontostyring i "hamburgermenyen" øverst t.v. i regnskapsfanen.
  • Velg "Avansert" og skroll ned til "Annen kortsiktig gjeld".
  • Venstreklikk på Utbytte (i kolonnen med postkode) og velg om linjen skal legges - Før/Etter/Under

image-20240607084652-1

• Deretter må linjetypen endres ved å klikke på formatknappen for utbytte.

image 110

image-20240607084652-3

• Når utbytte ligger under Annen kortsiktig gjeld, skal den ikke synes og skal ha linjetype Usynlig verdilinje
  • Endre format for linjetype fra Verdilinje til Usynlig verdilinje

image-20240607084652-4

• Knytt linjen mot Altinn-post.
  • Gå til linje for utbytte under Korsiktig gjeld.
  • Klikk i på knapp med 2 prikker på Utbytte-linjen i Altinn-kolonnen.

image-20240607084652-5

• Klikk OK i dialogboksen som kommer opp.

image-20240607084652-6

• Utbytte altinn-linjen er nå knyttet til utbytte
    • Utbytte er nå synlig på egen linje i balansen under "Annen kortsiktig gjeld".

image 111